Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Kies de grote van de borduring
Prijs

Golfhanddoeken online bestellen


Bedrukte golfhanddoeken

Golfhanddoeken personaliseren

Wij kunnen golfhanddoeken personaliseren met uw logo en een korte tekst indien gewenst. De golfhanddoeken hebben een hoog absorptie gehalte en kunnen ingezet worden als zweetdoek maar ook als poetsdoek om de clubs schoon te houden. De golfhanddoeken hebben een hoog absorptie gehalte en zijn van goede kwaliteit. Eventueel leverbaar met een metalen oogje of een karabijnhaak.

Golfhanddoeken met borduring

Golfhanddoeken met borduring kunt u in verschillende kleuren en designs online bestellen. Van katoenen golfhanddoeken tot velours, ons assortiment is zeer uitgebreid. Voor zowel de golfprofessional als voor de recreatieve golfer hebben wij geborduurde handdoeken van goede kwaliteit. De golfhanddoeken met logo zijn leverbaar voor particuliere maar ook voor zakelijke doeleinden. Leuk voor golfclubs of voor sportzaken ter promotie. 

Bedrukte golfhanddoeken

Bedrukte golfhanddoeken kunnen snel worden geleverd. Het is een sportief geschenk dat betaalbaar is en daarnaast ook erg functioneel. De ontvangers zullen de golfhanddoeken met uw logo daadwerkelijk gebruiken waardoor uw bedrijfsgegevens onder veel ogen zullen komen. Een effectievere manier van reclame maken bestaat niet! Vraag gratis een drukproef aan zodat u weet hoe uw logo op de geborduurde golfhanddoeken komt te staan. Wij houden de prijzen van de persoonlijke golfhanddoeken laag zodat u met een klein budget een groot publiek kunt bereiken. 

Bel mij terug!
Advies nodig?