Dit zeggen onze klanten

Wegwerphanddoekjes

Gecomprimeerde wegwerphanddoekjes zijn een handige en hygiënische oplossing voor een breed scala aan toepassingen. Deze handige doekjes zijn geperst tot een compact formaat, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen en gemakkelijk mee te nemen zijn. Ze worden vaak gebruikt in diverse omgevingen, waaronder restaurants, sportscholen, kantoren en zelfs op reis. De gecomprimeerde handdoekjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een zachte en absorberende textuur. De gecomprimeerde wegwerphanddoekjes kunnen vele malen worden gebruikt. Gewoon even afspoelen met water, uitwringen en u kunt hem weer gebruiken. De wegwerphanddoekjes zijn verkijgbaar in verschillende maten. 

Meer lezen >

Wegwerphanddoekjes bedrukken

Wegwerphanddoekjes bedrukken is een unieke manier om uw bedrijf of merk te promoten. Deze handige handdoekjes worden geleverd in een compacte verpakking, klaar om uit te vouwen wanneer dat nodig is, en bieden de mogelijkheid om de verpakking volledig aan te passen met uw eigen ontwerp en branding. Hoewel de handdoekjes zelf niet bedrukt kunnen worden, is de verpakking een uitstekend communicatiemiddel. U kunt de verpakking volledig naar wens bedrukken, zo kunt u de verpakking volledig naar uw huisstijl aanpassen. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de verpakking van de wegwerphanddoekjes uit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Wegwerphanddoekjes met logo

Deze handige handdoekjes worden geleverd in een compacte vorm, maar ze bieden de mogelijkheid om de verpakking volledig aan te passen met uw eigen logo of merkontwerp. Het toevoegen van uw logo aan de verpakking van deze handdoekjes biedt talloze voordelen. Het is een krachtige manier om uw merk te promoten en een blijvende indruk achter te laten bij uw klanten, gasten of medewerkers. Of u ze nu gebruikt in uw horecazaak, sportschool, hotel, kantoor of op evenementen, gecomprimeerde wegwerphanddoekjes met uw logo zorgen voor een professionele uitstraling en merkherkenning. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Meer lezen >